Familie fotograf i Bodø

Fotografering av familie, barn, konfirmant, par, gravid og bryllup

Steigen & Mo i Rana

Personlige kvalitetsbilder inspirert av

naturen

La oss skape vakre

Minner!

Familie - Konfirmant - Barn - Kjæledyr - Gravid - Nyfødt - Bryllupsportretter - Bedrift/kommersielt

En fotografering med meg skal være en gøy og fin opplevelse! Jeg veileder gjennom poseringer, og gir oppgaver for å fange flest mulig autentiske øyeblikk.

Alle fotograferinger (utenom nyfødt) foregår ute på lokasjon i Bodø. Du velger lokasjon selv, eller jeg kan komme med forslag ut fra dine ønsker.


Jeg leverer alltid alle de beste bildene fra fotograferingen! Antall bilder du får avhenger av varighet og aktivitet under fotografering, samt hvor mange som fotograferes.

Dette er en investering som varer. Tenk på hvordan du ser gjennom bildene, sammen med nye og gamle familiemedlemmer. Ikke bare nå, men i mange mange år framover.


Familie

Har du masse bilder av familien, men ingen med deg selv og de? Å forevige bilder av hele familien er noe du burde gjøre minst en gang før barna blir store! Jeg gjør mitt beste for at dere skal ha en avslappet og gøy opplevelse foran kamera, slik at dere kan få fine minner å se tilbake på.

Familiefotografering varer i 1 time og du kan forvente minst 30 bilder. 

Priser
Galleri

Konfirmant

Konfirmasjonstiden er fylt med stolthet, glede og kjærlighet. Jeg ønsker å fange hele konfirmantens personlighet og setter av tid til et klesskift om ønskelig. Ta gjerne med en kul hobby eller en firbent venn også! Jeg gjør mitt beste for at konfirmanten skal ha en god opplevelse foran kamera og få fine bilder å kunne se tilbake på.

Konfirmantfotografering varer i 1 time og du kan forvente minst 20 bilder.

Kampanje: 15% rabatt på utvalgte lokasjoner.

Priser

Galleri

Barn

Barna vokser for hver dag som går, og uansett alder er det lurt å få foreviget bilder av de før de er for store! Enten om du ønsker 6 måneds, 1 års eller søsken fotografering gjør jeg mitt beste for at barna skal føle seg trygge. Jeg anbefaler 1-årsfotografering, da dette er en perfekt alder å få til fine bilder.

Barnefotografering varer 30-45 min og du kan forvente minst 15 bilder.

Priser
Galleri

Kjæledyr

Jeg tipper du er veldig glad i hunden/katten/hesten din! Som om den er en del av familien, og det er den jo selvfølgelig! Ønsker du nydelige bilder av din beste venn ute i naturen? 

Fotograferingen varer 30-45 minutter og du kan forvente minst 15 bilder.

Kampanje: 15% rabatt på utvalgte lokasjoner

Priser

Galleri

Gravid

Den lange ventetiden. Den kan være både veldig fin, og veldig slitsom. Den beste tiden å gjennomføre fotograferingen er når magen er godt synlig, men ikke vent for lenge! Om ønskelig kan partner også være med.

Fotograferingen varer 30-45 minutter og du kan forvente minst 15 bilder.

Priser
Galleri

Nyfødt

Den første tiden med den lille går så alt for fort! På nyfødtfotografering tar jeg meg god tid, og lar dere finne roen. Jeg dokumenter mating, bleieskift og alt som hører med nyfødttiden. Fotograferingen foregår hjemme hos dere. Merk at min stil er mer dokumentarisk, enn oppstilt.

Du kan forvente 2-3 timer fotografering og minst 30 bilder.

Priser

Galleri

Bryllupsportretter

Ønsker dere god tid til bryllupsportrettene? Kanskje dere ønsker fotografering en annen dag en selve bryllupsdagen, på forskjellige lokasjoner, eller f.eks under midnattsolen? Ønsker dere bilder på en fjelltopp eller en strand blir jeg mer enn gjerne med! Jeg tar dessverre ikke heldagsbryllup.

Introtilbud til 5 første som bestiller! Ta kontakt for mer info.


Galleri

Bedrift/kommersielt

Ønsker dere bilder til bedriften? Jeg skreddersyr pris og opplegg etter behov. Ta kontakt.

01.

Booking

Du booker fotografering via kontaktskjema eller DM. Har du ønske om dato så skriv det gjerne i meldingen. Du får tilsendt et spørsmålsskjema for å bli bedre kjent.

02.

Før fotograferingen

Vi planlegger fotograferingen ut fra dine svar på spørsmålsskjema. Du får tilsendt nyttig informasjon før fotograferingen. Har du ikke valgt lokasjon vil jeg gi deg flere forslag.

03.

under fotograferingen

Mitt mål for fotograferingen er at du skal ha en gøy og fin opplevelse, som gir vakre minner! Jeg veileder underveis, gir oppgaver og rom til å være seg selv.

04.

Etter fotograferingen

Etter 2-4 uker mottar du ditt galleri. Du kan laste ned bilder med en gang, og velge ut dine favoritter til bildevegg, album eller hva du måtte ønske. I galleriet finnes nettbutikk med høykvalitets bildeprodukter,

ta kontakt her 🧡

FAQ

1. Kan du tilby skreddersydde pakker eller tilpasninger?

Absolutt! Jeg tilbyr fleksible pakker som kan tilpasses dine behov.

Vi kan definitivt planlegge fotograferingen slik du ønsker, f.eks på ulike lokasjoner, med klesskift eller rekvisitter. Hvis du har spesielle ønsker vil jeg gjerne vite om det på forhånd. 

2. HVORDAN FOREGÅR SELVE FOTOGRAFERINGEN?

Før vi starter setter jeg av tid til å bli kjent for å skape en god atmosfære. Jeg har som mål at mine kunder skal kunne føle seg komfortable, avslappede og frie til å være seg selv. Gjennom spørsmålsskjema har jeg allerede fått vite litt om dere på forhånd. Det gjør det lettere å tilpasse meg deres behov og dynamikk for å gi et best mulig resultat.

Jeg gir instruksjoner underveis i fotograferingen. Det kan f.eks være å gå en bestemt retning, gjøre en  gøy lek eller plukke blomster. Er dere flere som fotograferes ønsker jeg at dere skal fokusere mest på hverandre, og det er fint om dere har fysisk kontakt eller ser på hverandre. Det blir selvfølgelig også alltid tid til de vanlige smil og se i kamera bildene, som bestemor garantert vil ha!


3. Har du noen forslag til lokasjoner i bodø?

Bodø har nok av vakker natur, enten du ønsker bilder med fjell, hav eller skog som bakteppe.

Her er noen forslag til lokasjoner jeg liker godt: Ausvika, Steigtindvannet, Heggmoen, Ersvika, Godøynes, Åselivannet og Mørkvedbukta,

På familiefotografering og konfirmantfotografering kan vi gjerne kombinere to lokasjoner som er i nærheten av hverandre.

4. HVA ER BESTE TIDSPUNKT FOR FOTOGRAFERING OG HVA OM DET BLIR DÅRLIG VÆR?

Jeg prøver mitt beste for å være fleksibel og tilgjengelig på de tidspunktene som passer best for deg. I sesong fotograferer jeg gjerne rundt soloppgang/solnedgang. For de som ønsker slike bilder anbefaler jeg våren eller høsten.

Været i Bodø er ustabilt. Som oftest går det fint med litt ruskevær. Små barn, mye regn og kald vind gir sjeldent gode bilder. Det samme gjelder sterk sol høyt på himmelen og ingen sted med skygge. Jeg ser an værmeldingen nøye dagene før fotograferingen. Hvis jeg mener været er for dårlig vil jeg gi beskjed senest dagen i forveien, og vi avtaler ny tid.

5. HVA SLAGS KLÆR BØR VI HA PÅ OSS?

Jeg anbefaler å ha på seg fine klær som er komfortable og som reflekterer din stil. Det kan være fint med enten ton i ton farger, eller kontrastfarger. Ullklær og linklær har en struktur som gjør seg veldig fint på bilder.

For familier kan det være fint å koordinere antrekkene litt, men det er ikke nødvendig å matche helt. Bruk gjerne pinterest eller instagram for inspirasjon.

Unngå gjerne neonfarger, for mange ulike farger og mønsterkombinasjoner, for mye hvitt og store logoer. 

se flere

bilder

Er du klar til å skape vakre minner?

Book fotografering 🧡