Familie - Konfirmant - Barn - Kjæledyr - Gravid - Nyfødt - Bryllupsportretter - Bedrift/kommersielt

La oss skape vakre

Minner!

En fotografering med meg skal være en gøy og fin opplevelse! Jeg veileder gjennom poseringer, og gir oppgaver for å fange flest mulig autentiske øyeblikk.

Alle fotograferinger (utenom nyfødt) foregår ute på lokasjon. Du velger lokasjon selv, eller jeg kan komme med forslag ut fra dine ønsker.


Jeg leverer alltid alle de beste bildene fra fotograferingen! Antall bilder du får avhenger av varighet og aktivitet under fotografering, samt hvor mange som fotograferes.

Dette er en investering som varer. Tenk på hvordan du ser gjennom bildene, sammen med nye og gamle familiemedlemmer. Ikke bare nå, men i mange mange år framover.


Familie

Har du masse bilder av familien, men ingen med deg selv og de? Å forevige bilder av hele familien er noe du burde gjøre minst en gang før barna blir store! Jeg gjør mitt beste for at dere skal ha en avslappet og gøy opplevelse foran kamera, slik at dere kan få fine minner å se tilbake på.

1 time fotografering og min. 30 bilder

Priser
Produkter

Konfirmant

Konfirmasjonstiden er fylt med mye stolthet, glede og kjærlighet. Jeg ønsker å fange hele konfirmantens personlighet og setter av tid til et klesskift om ønskelig. Ta gjerne med en kul hobby eller en firbent venn også! Jeg gjør mitt beste for at konfirmanten skal ha en god opplevelse foran kamera og få fine bilder å kunne se tilbake på.

1 time fotografering og min. 20 bilder

Priser

Produkter

Barn

Barna vokser for hver dag som går, og uansett alder er det lurt å få foreviget bilder av de før de er for store! Jeg tar både baby, og barnebilder. 1 års fotografering er veldig populært! Jeg gjør mitt beste for at barna skal føle seg trygge med meg og ha en gøy opplevelse.

30 min fotografering og min. 15 bilder

Priser
Produkter

Kjæledyr

Jeg tipper du er veldig glad i hunden eller katten din! Som om den er en del av familien, og det er den jo selvfølgelig! Ønsker du nydelige bilder av din beste venn ute i naturen? 

30 min fotografering og min. 15 bilder

Priser

Produkter

Gravid

Den lange ventetiden. Den kan være både veldig fin, og veldig slitsom. Den beste tiden å gjennomføre fotograferingen er når magen er godt synlig, men ikke vent for lenge! Om ønskelig kan partner også være med på noen bilder.

30 min fotografering og min. 15 bilder

Priser
Produkter

Nyfødt

Den første tiden med den lille går så alt for fort! På nyfødtfotografering tar jeg meg god tid, og lar dere finne roen. Jeg dokumenter mating, bleieskift og alt som hører med nyfødttiden. Fotograferingen foregår hjemme hos dere. Merk at min stil er mer dokumentarisk, enn oppstilt.

2 timer fotografering og min. 30 bilder

Priser

Produkter

Bryllupsportretter

Ønsker dere god tid til bryllupsportrettene? Kanskje dere ønsker fotografering en annen dag en selve bryllupsdagen, på forskjellige lokasjoner, eller f.eks under midnattsolen? Ønsker dere bilder på en fjelltopp eller en strand blir jeg mer enn gjerne med! Jeg tar dessverre ikke halv eller heldagsbryllup.

Introtilbud til 5 første som bestiller! Ta kontakt for mer info.


Bedrift/kommersielt

Ønsker dere bilder til bedriften?

Jeg skreddersyr opplegg etter behov. Ta kontakt.

01.

Booking

Du booker fotografering via kontaktskjema eller DM. Har du spørsmål er det bare å spørre! Du velger hvilken pakke du ønsker, og vi finner et tidspunkt som passer begge.  

02.

Før fotograferingen

Du får kontrakt, spørsmålsskjema for å bli bedre kjent og nyttig informasjon. Du velger lokasjon, eller jeg kommer med forslag ut fra dine ønsker.

03.

under fotograferingen

Mitt mål for fotograferingen er at du skal ha en gøy og fin opplevelse, som gir vakre minner! Jeg veileder, gir oppgaver og rom til å være seg selv.

04.

Etter fotograferingen

Etter 2-4 uker mottar du ditt galleri. Her kan du plukke ut dine favoritter til bildeveggen, albumet eller det du ønsker. Du kan laste ned bilder med en gang, og dele med venner og familie.

Er du klar til å skape vakre minner?

Bestill fotografering 🧡

Kan du tilby skreddersydde pakker eller tilpasninger?

Absolutt! Jeg tilbyr fleksible pakker som kan tilpasses dine behov. Vi kan definitivt planlegge fotograferingen slik du ønsker, f.eks på ulike lokasjoner, med klesskift eller rekvisitter. Hvis du har spesielle ønsker er det viktig at du forteller det på forhånd.

Hvordan foregår selve fotograferingen?

Før vi starter setter jeg av tid til å bli kjent for å skape en avslappet og god atmosfære. Jeg sender på forhånd ut et spørsmålsskjema slik at jeg skal få vite litt om alle som skal fotograferes. Dette gjør det lettere å tilpasse meg deres behov og dynamikk for å fange naturlige øyeblikk.

Er dere flere som fotograferes ønsker jeg at dere skal fokusere på hverandre istedet for kamera, f.eks at dere ser på hverandre eller holder hender. Jeg gir instruksjoner og oppgaver underveis. Det kan f.eks være å gå en bestemt retning, gjøre en aktivitet dere liker eller plukke blomster. 

Det blir selvfølgelig også alltid tid til de vanlige smil og se i kamera bildene, som bestemor garantert vil ha.


Hva gjør vi hvis det blir dårlig vær?

Været i Nord Norge er ustabilt. Som oftest går det helt greit med litt ruskevær, men små barn, mye regn og kald vind gir sjeldent gode bilder. Det samme gjelder sterk sol høyt på himmelen og ingen sted med skygge. Jeg ser an værmeldingen nøye dagene før fotograferingen. Hvis jeg mener været er for dårlig og vil gi dårlig resultat vil jeg gi beskjed senest dagen i forveien, og vi avtaler nytt tidspunkt. 

Hva slags klær bør vi ha på oss under fotograferingen?

Jeg anbefaler å ha på seg klær som er komfortable og som reflekterer din personlige stil. Velg gjerne farger som passer årstiden. Det kan være fint med enten ton i ton farger, eller kontrastfarger. Ullklær og linklær har en struktur som gjør seg veldig fint på bilder.

For familier kan det være fint å koordinere antrekkene litt, men det er ikke nødvendig å matche helt. Bruk gjerne pinterest eller instagram for inspirasjon.

Unngå gjerne neonfarger, for mange mønsterkombinasjoner, for mye hvitt og store logoer. 

Hva mener du med bilder inspirert av naturen?

Jeg elsker bilder der naturen spiller en rolle i komposisjonen! Bilder med naturlig og mykt lys er det jeg liker best. Jeg fotograferer veldig gjerne rundt soloppgang og solnedgang! Jeg har en lang liste over lokasjoner i fint landskap, som du kan få velge ut etter eget ønske.

Når er du tilgjengelig for fotografering, og hva er beste tidspunkt?

Jeg prøver mitt beste for å være fleksibel og tilgjengelig på de tidspunktene som passer best for deg. Hvis du ønsker bilder i den gyldne time, anbefaler jeg å sette opp tid like etter soloppgang eller før solnedgang. For småbarnsfamilier som ønsker slike bilder anbefaler jeg våren eller høsten.

Hvordan betaler jeg?

Jeg sender ut faktura på mail. Om ønskelig kan jeg dele betalingen opp i to fakturaer.